Новини

ОДГ у новому форматі

14 травня команда школи управління Єдність провела бізнес – гру для рівненських підприємців.

Гра відбулася у експрес – форматі і тривала всього дві години. Проте це не завадило учасникам розібратися із проблемами, які найбільше дошкуляють їх бізнесам.

Ми дякуємо чудовим учасникам гри за їхню активність, креативність, толерантність і злагодженість.

До речі, школа управління «Єдність» планує продовжити започатковану традицію і запускає серію тематичних міні – ігор, на кожній з яких підприємці зможуть обговорити одну конкретну проблему. Слідкуйте за анонсами нашої сторінки і обов’язково приєднуйтеся! Адже більше ніде ви не знайдете такої творчої атмосфери, яка породжує довіру і запускає інноваційне мислення!
Один з відгуків про гру у експрес-форматі:

Дуже сподобався захід! Атмосфера була неймовірна, за дві години ми дуже здружилися, почули і зрозуміли один одного. За такий короткий період часу зрозуміли, що таке гра без теорії, а відчули зразу як це працює. А через відчуття можна зрозуміти більше, ніж просто через презентацію. Гра вдалася. Ми доповнювали один одного. Було цікаво бачити, як кожен з представників команди вкладає в одні і ті ж слова своє бачення і розуміння, а вкінці це бачення кожного вклалося у спільну думку.
Ольга Ігнатьєва, керівник та тренерка Академії фінансової просвіти

 

3 bs

2 bs

4 bs