Новини

Тренінг "Система управління "Єдність"

23-24 жовтня у м. Рівному після тривалої перерви відбувся тренінг "Система управління «Єдність": гармонійне поєднання духовного та матеріального в житті людини». 

Тематика тренінгу включала у себе розгляд таких блоків: Суспільно-економічна формація. Темпи збільшення інформації. Сходинки знань та почуттів: від елементарних до трансформаційних знань. Розкриття поняття «проблема». Поняття морфічного резонансу. Філософія єдності замість філософії боротьби. Гігієна думки, слова, діла: методика переведення бажань в цілі та їх досягнення. Рівень гармонізації людини. 4 сфери діяльності людини. Гармонійне поєднання духовного та матеріального в житті людини. Життєвий шлях та вплив помилок людини на її долю. Відкриття власного потенціалу шляхом пошуку власного місця. Метод постановки, оцінки та досягнення цілей. Синергетика: позитивна та негативна. Закон золотого перетину. Піраміда успіху та 4 етапи розвитку бізнесу.

Також були проведені 3 практичні роботи: «Місяць» - методика колективної підготовки правильного рішення проблеми та індивідуального його прийняття, практична робота «Мій стиль життя», практична робота “На трьох” – справедливе розподілення коштів, а також ознайомлення із практичною роботою «Метод рейтингового діагностування колективу фірми». 

Якщо вас зацікавив тренінг - звертайтесь і ми проведемо його для вас!