Новини

Cтворення Інституту української національної ідеї

14 жовтня 2016 р., в свято Покрови Пресвятої Богородиці, день українського козацтва та захисника України, команда однодумців зі всієї України у м. Рівному започаткувала Інститут української національної ідеї.

Цій події передувало 12 років наполегливої праці і спроб «достукатися» до влади і переконати її зробити основне, що консолідує український народ – це розробити Українську національну ідею.

Інститут української національної ідеї (ІУНІ) - громадська організація, створена з метою розробки та впровадження на державному рівні української національної ідеї.

Наша стратегічна ціль: суттєве покращення духовного життя та фізичного здоров’я українського народу, укріплення його єдності і матеріального благополуччя.

Наша ідея  – це побудова в Україні держави соціальної справедливості на основі Божих законів, духовності та моралі – Української Духовної Республіки.

Архієпископ Рівненський і Острозький ІларіонОсвятив приміщення інституту , принагідно побажавши колективу Покрови Пресвятої Богородиці, Божого благословення на шляху творення українського майбутнього.