Новини

Стратегічна сесія в Одесі

Останнім часом в Україні з’являються спільноти, які мають конструктивні і талановиті ідеї стосовно розвитку економіки, суспільства, технологій.


Школа управління «Єдність» традиційно підтримує такі ініціативи, оскільки саме вони можуть стати потужними локомотивами, які дозволять країні вийти з кризи.
14-16 березня 2020 року в Одесі командою школи «Єдність» була проведена стратегічна сесія для спільноти Еволюційний простір творення. Особливість спільноти полягає у тому, що свою діяльність вона будує на засадах співтворчості, взаємної довіри, кооперації, консенсусного прийняття рішень. А також – спирається на технології кібербезпеки, блокчейн, має в планах запуск соціальної мережі нового покоління і зручної для підприємців та користувачів платформи маркетплейс.
Ми дякуємо чудовим учасникам гри за творчу взаємодію, потужні інсайти, командну злагодженість та фантастичну атмосферу. Упевнені, що ця ініціатива найближчим часом стане відомою не лише в Україні, але завоює довіру далеко за її межами.

s od 1

s od 2

s od 3

s od 4