Новини

Форум лідерів у Вінниці об’єднав близько сорока учасників

16 - 17 березня у Вінниці відбувся Форум лідерів «Процвітаємо разом», який об’єднав підприємців, лідерів громадських організацій, освіти. Форум був цікавий тим, що пройшов у форматі організаційно - діяльної гри, яку провела команда ігротехніків зі школи управління «Єдність» під керівництвом методолога Анатолія Жуковського.


Впродовж двох днів учасники працювали із темою, яку самі визначили як найбільш важливу і актуальну для поточного моменту. А оскільки більшість присутніх належали по підприємницького середовища, тема звучала відповідно: «Створення команди та організація ефективного бізнесу». Під час розкриття теми учасники форуму виявили проблеми, які заважають лідеру створити команду, як спільноту компетентних мотивованих фахівців і організувати власний бізнес ефективно.

Серед названих проблем прозвучали: некомпетентність лідера, відсутність чіткої цілі та місії бізнесу, недостатня взаємодія (комунікація) в команді, слабка бізнес модель, неефективний підбір кадрів та їх недостатня компетенція, неефективне делегування повноважень, погана система мотивації, недостатність ресурсів, ситуація, коли власні амбіції вище спільних цілей, недосконала законодавча база.
За твердженням самих гравців, цей етап дозволив їм чесно побачити власні проблеми, перестати їх боятися і перевести в задачі. Коли проблеми були визначені,учасники перейшли до планування методів їх вирішення. Генерування ідей дозволило скласти групам чіткий план дій, за допомогою якого перехід від проблемних ситуацій до бажаних став цілком реалістичним.

Форум пройшов у невимушеній, легкій та дружній атмосфері. Учасникам вдалося не лише попрацювати із проблемними питаннями, але й поспілкуватися з колегами з різних сфер. Перейти від парадигми конкуренції до командної роботи, співпраці, взаємної підтримки. Отримати інсайти і розуміння, за допомогою яких інструментів вони можуть значно покращити власну справу і життя.

Наступні форуми у цьому форматі відбудуться у Рівному, Львові та Києві.

29260942 557625341285100 3185405964442402816 n