Новини

«Уроки тверезості» для школярів та військовослужбовців

 

Протягом лютого 2017 року Оробець Юрій Григорович, член команди ГО «Інститут української національної ідеї», згідно плану діяльності Інституту на 2017 рік, провів ряд лекцій на тему тверезого способу життя у школах Хмельницької області. «Уроки тверезості» включали у себе різноманітні питання, такі як основи собріології та геноцид людства, що таке хімічна залежність та як залишитися тверезим і здоровим у сучасному суспільстві.

 


Крім того, для 250 військовослужбовців Хмельницького гарнізону проведено заняття на тему: “Основа здоров’я армії – тверезий світогляд захисника Батьківщини”. Під час лекції розглядалися різноманітні питання щодо механізму формування шкідливих завичок та залежностей, а також було продемонстровано фото та відео матеріали, які засвідчили актуальність цієї проблеми.


Коротка інформація:

Юрій Григорович Оробець
Народився у 1962 році в с. Залуччя, Снятинського району Івано-Франківської області.
Член Секретаріату ВГР «Твереза Україна», координатор тверезницького руху у Черкаській області, автор циклу тверезницьких радіопередач.
Як собріолог і твереза людина читає лекції на теми собріології і здорового способу життя.
Свою активну діяльність розпочав із 2012 року.
Робота в школах. У 2014-2015 рр. було проведено 350 уроків тверезості, в 2015-2016 рр. - 427 уроків тверезості та лекцій, за 2016 рік було прочитано 553 уроків.
Ними охоплені усі вікові категорії школярів від 1 по 11 класи, з них 10% дітей сільської місцевості, 90% школярів міст України. Географія його просвітницької діяльності надзвичайно широка: Львів, Миколаїв (Львівська область), Луцьк, Рівне, Хмельницький, Славута, Нетішин, Шепетівка (Хмельницька область), Вінниця, Бердичів, Козятин (Вінницька область), Київ, Івано-Франківськ, Коломия (Івано-Франківська область), Чернівці, Черкаси, м. Кузнецовськ (Рівненська обл.)

 orob new